lördag 12 juli 2014

Dagarna som flög förbi

Vet inte vad som hände denna vecka,  den bara försvann.
Jag fick visa upp båten för två killar,  de kom långaväga från,  men jag borde ha tänkt på att självklart så kommer det inte gå igenom något köp,  sådan tur har jag inte,  men hoppet finns ju där alltid.
De kollade runt i hela båten,  och trots att jag höll tummen så blev jag sur,  de våldtog min båt,  och sen klagade på att det inte fanns någon bog propeller,  och inget drev,  och att det var mycket jobb med den.... jävla bönder   det är ju inte en ny båt de kollar på,  och drev näää  det finns inget,  det är en rak axel,   och bog propeller ,  saknas en motor till den,  om man nu måste ha en.
En kär och god båt vän,  var med mig,  och hon tyckte de fokuserade på helt fel saker,  och att de visste nog inte så mycket om båtar.
Så var det med det,  innan de kom,  tog jag och plockade ut lite mer saker ur båten,  porslin, bestick  glas,   och Lasses fiskegrejer,  och så lyfte jag på durkarna i akter ruffen....  och jävlar i min lilla låda,  vad saker det låg där,  Lasse Älskade Lasse.  Det var slangar, sladdar, spännband,  verktyg,  press, klämmor, kniv, buntband,  påsar med saker jag inte ens vet vad det är.... suck  Man kan säga att han var beredd på det mesta.
Fyllde hela skuffen på min bil,  så nu står det på vinden,  kan säga att mitt förråd är nog det som har mest grejer...
Men sen fick jag följa med ML ut på en tur,  i det fantastiska vädret,   stannade i Långholms kanalen för att äta sushi och fika,  Stockholm är så fantastiskt,  folk överallt som hade picknick i solen, på klipporna,  ett gäng hade burit ut hela soffan. Tusen Tack ML,   en riktig Power boost  var det.

Sen har jag haft mina första middagsgäster,  mycket trevligt var det,  och som gåva fick jag en rosa pajform,  fylld till brädden med bara rosa godis,  man kan ju inte göra annat än älska dem.
Nu har jag 4 dagars semester nästa vecka,  och inte en ide om vad jag och flickorna ska hitta på.
Känns rätt bortkastat med semester,  just nu,  men vad ska jag göra,  så det fick bli 4 dagar nu,  och så lite i September.

Antar att de fyra lediga dagarna kommer gå en nu fortare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar