tisdag 27 maj 2014

Sammanfattning och städning

Dygnets lediga timmar borde vara fler,  det är på tok för få... snart är Maj över,  vad hände liksom.
Jo båten, är nu lagad av snälla båtmedlemmar,  så tacksam, nu är det bara en köpare som fattas...
Och i kväll var det städning på varvet,  asroligt verkligen.. Men jag var där,  och när ordningsmannen kvällen till ära MJ ropade ut att han behövde 3 frivilliga att städa ur herr toan, och omklädnings rum.... och jag såg mig omkring,  fanns en kvinna bland församlingen.. Å nej det uppdraget stod jag lätt över, hur kul är det att städa ur en toalett där 200 herrar har lekt helikoptern,  sällan gosse....
Så jag plockade lite där, och plockade lite där, sen gick jag upp till den urtrevliga och för mig väldigt kära vän KS, som sålde ut sista korven....
Jahapp det var det, nu kan sommaren komma tillbaka.

På Fredag ska jag byta bil, då är min nya klar för avhämtning, väldigt trevligt.... Lilla axa !
I morgon ska jag SÖS för att få en hjärtmätare på mig, eftersom hjärtat mitt slår för fort, den ska sitta på i ett eller två dygn, så får se vad det ger.

Annars är det väl inte så mycket som hänt, hoppas det kommer en händig människa och hälsar på snart så lamporna i taket kan bytas ut, har i alla fall sprayat och smörjt fönsterhandtagen, som kärvat,  och det får mig att minnas ett par bekanta till mamma och pappa för typ 100 år sedan,  hade en goja som satt i köket,  och dörren till köket gnisslade något så förfärligt, i flera år, innan någon tog tag  saken och började spraya, och smörja, provöppna,  och den gnisslade, mer olja, mer spray och smörj,  men dörren gnisslade likt förbannat,  till slut rann det olja  men dörren gnisslade.... Tills någon kom på att det var gojjan som gnisslade inte dörren....  kan se det framför mig.

Undrar om inte planeten jorden stod i urläge med solen och stördes av Saturnus eller något,  för många på kontoret hade inte kunnat sova, en försov sig, själv tog det minst 10 minuter innan jag kom upp ur sängen, som annars slänger täcket åt sidan och masar mig upp, gick en hel del kaffe i morse.
Något mysko är det....

Sov gott eller God Morgon vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar