torsdag 8 maj 2014

Socialt

Nu när jag bott i lägenheten i några veckor, så har mitt sociala liv redan förbättras,  jag får besök, vi fikar, och det gör mig så glad,  igår blev jag bjuden på middag, Stort Tack JN, är evigt tacksam för din flytt gåva, Lasse ler i sin himmel, och för den utsökta middagen igår. Tack Tack
Fast jag får ju passa på när det kommer händiga människor, - När du en då är här, kan du borra upp en lampa,  eller koppla ihop sladdar, I söndags fick jag besök, mycket trevligt, och jag kom inte på någonting precis just då, vad jag behövde hjälp med.... hm  jag måste ju vara säker på var och vad  fönster belysningen ska vara, eller om jag ens vill ha det, var ska jag ställa mormors rokoko byrå, med spegel och lampetter,  det går ju inte att vimsa fram och tillbaka.
Nästa vecka ska jag få hjälp med inkopplande av tv grejor, box, dvd och sådant, just nu har jag flera meter sladd på golvet, men det kommer ordna upp sig.
Det som bekymrar mig är när TS bytte däcken på bilen så var broms skivan, typ kokhet,  och han tog av broms oket hoppas det heter så,  och borstade och penslade med nått grejs,  nu i förrgår när jag kände på skivorna, så var den betydligt varmare än den andra,  kanske jag måste byta in bilen fortare än vad jag hade tänkt.
På söndag är det gårds städning, tjohoo det har kommit upp en lapp i trappan att de  söker efter fler som är trädgårdsintresserade.... jag är inte en av dem, tar död på det mesta, det var alltid Lasse som vattnade blommorna hemma, därför har jag bara orkideer, tål en hel del torrhet och ska ha lite vatten,  för en vecka sedan.... typ följde jag med en kollega på jobbet som älskar blommor och buskar,  de talade klart och tydligt om att jag måste ha blommor på balkongen, så jag köpte petunia det var mammas favorit blomma, och några andra söta balkongblomma,  och de har jag redan tagit livet av.... och det är ju för kallt att ha dem på balkongen på nätterna, så sedan en vecka har de stått på spisen,  men det hjälpte inte heller... nu ligger de i soporna,  bostadsföreningen ska nog vara glada och tacksamma över att jag inte går med i den gruppen...Lasse skrattade säkert gott där uppe när de med gott hopp frågade om jag ville ha en trädgårdbodsnyckel..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar