fredag 20 september 2013

Sommaren 2013

Hösten kom   Lasse började jobba full tid den 12 september, vi klarade det, Lasse klarade det, jag klarade det, och mitt i allt så byter jag jobb, det har jag inte ångrat en minut.
Cellgifter i 6 månader en gång i veckan i 3 veckor, 1 vilo vecka, så började det om, hela hösten, hela vintern,  tills det blev sista Februari 2013 sista cellgiftsdosen var beställd.
Så skönt, nu kör vi !!  Vi var tillbaka i vardagen, våren var sen, skit samma, solen lyste hos oss,  snart sommar, vi skulle ta igen det vi missade förra sommaren, framför allt skulle vi fira SilverBröllop !!
Men fatta, SILVER BRÖLLOP det är 25 hela år som gifta, gängade wow !!  Vi hade sparat i säkert 7 år för den här dagen, 18 juni, Resan gick till Washington D.C  där jag har kusiner, vi bokade den sista Februari.  GOTT !!
Planet skulle lyfta från Arlanda 14 juni till Paris Frankrike, för byte till  D.C, den 18 juni tog vi tåget till
The Big Apple, New York !!
som en dröm, vi planerade, drömde, vilken resa vi skulle ha !!
Med facit i hand, vilken fantastisk resa vi hade, vi var så omhändertagna av kusinerna mina, vi såg och gjorde massor, vi besökte Lincon Memorial, Monomentet, vuta huset, Capitolium, Jefferson Memorial, mm
New York, staden som aldrig sover, aldrig är tyst, vi besökte Ground Zero, Frihetsstayn, central park, vi såg peter Jöback på Broadway in Phantom of the opera, fla t iron huset, Grand central station, time square och mycket mer, livet var underbart.
Vi pratade redan om att få återkomma till N.Y snart vi vill ha mer !!
Juli  åter hade vi semester, båtliv, skärgård mys mys mys
Redan dag 2 klagade Lasse på ont i vänster ben, och värre blev det, vi fick vända hem efter 4 dagar, via vårdcentralen, till södersjukhusets akut, Blodpropp !!
Blodförtunnande sprutor, citadon stödstrumpa så avtog värken så småningom, i samma skede som benet blev bättre, ökade värken i ryggen, vi provade med värme, massage, sprikmatta....
Semestern tog slut, vardagen var här igen, Lasse gick till vårdcentralen igen, han åt dubbla citadon var 6 timme dygnet runt för ryggen, han blev hemskickad med ta en voltaren tablett morgon och kväll och vila några dagar.... det var Måndagen den 19 Augusti 2013
Några timmar senare skulle livet inte bli som förr igen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar