onsdag 2 oktober 2013

Inlagd igen

Så jobbigt att se Lasse kämpa med allt som drabbar honom, blodproppar, tumörer, infektioner, det är bakslag på bakslag, igår togs beslutet att lägga in honom på Handens Sjukhus, där de kan ge syrgas,  och smärtlindring med sprutor.
Att resa sig ur soffan och ta 2 steg till båren, var övermäktigt, han var helt slut, flämtade,  alldellens grå och tunn.
Nu under hans sjukdom så har svårt att prata, hitta rätt ord,  och så,  när han låg på sös, så kunde han rynka på näsan, åt någon sjuksyster som var mörkhyad, och säga, skogsneger !!  eller så kom uttrycket  enkelbiljett !!  Inga hämningar här inte, så igår när det kommer en sköterska med mörk hy  och en läkare med huvud duk runt skallen, och ett namn vi inte änns kan uttala, höll vi alla andan, men det var lungt... han orkade nog inte... han menar inget illa, till någon.

De satte syrgas, och vi satt där vid Lasses sida, så började jag kolla på hans syrgas slang, och inget kom ut, det bubblade inte i behållaren, vilket det ska göra, det är tur man själv är uppmärksam.
väl hemma på kvällen efter vi matat Lasse med sin middag, och klappat om och pussat,
Mycket trött, nu i natt ska jag få sova, var planen, men det svårt att komma till ro, det är i mörkret som tankarna inte lämnar en, och ensamheten  är som störst...

1 kommentar:

  1. Åh starka du...förstår att det tar på krafterna att se sin älskade ha det så jobbigt :-( Skickar så många Cyperkramar jag kan till dig!!!!

    SvaraRadera